Dursun Korkmaz İlkokulu ve Ortaokulu Tekkeköy'de açıldı

TAKİP ET

Hayırsever Melek-Kadir Korkmaz tarafından Tekkeköy Gökçe Mahallesi'ne yaptırılan 12 derslikli, 167 öğrencisi olan Dursun Korkmaz İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen tören ile açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hayırsever Kadir Korkmaz yaptığı konuşmasında, “Davetimize katılmanızla bizleri onurlandırdınız. 12.12.2017 tarihinde temelini attığımız merhum babam Dursun Korkmaz’ın ismini taşıyan okulumuzu açmak bu gün bizlere nasip oldu. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Akabinde konuşan Melek Korkmaz ise herkese çok teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, hayırsever Melek-Kadir Korkmaz’a teşekkür belgesi ve plaket verdi. Hayırsever Melek-Kadir Korkmaz ise okulun açılışı anısına Vali Kaymak’a plaket takdim ettiler.
Plaket töreninin ardından, Vali Kaymak ve diğer protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek Dursun Korkmaz İlkokulu ve Ortaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi. 
Dursun Korkmaz İlkokulu ve Ortaokulu’nun açılış törenine ayrıca, Vali Yardımcısı Hasan Balcı, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, diğer protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hayırsever Melek-Kadir Korkmaz