EBA uzaktan eğitim ders programı nedir, EBA dersleri hangi kanaldan izleriz!

TAKİP ET

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber uzaktan eğitim sürecine başlayan binlerce öğrenci 1 Eylül EBA Tv ilkokul, ortaokul ve lise ders programı araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı.

Canlı dersler ile eğitimlerine koronavirüs pandemisi nedeniyle örgün olarak devam edemeyen öğrencilerin gün içerisinde alacakları dersler de programlar belli oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla beraber 31 Ağustos günü uzaktan eğitim sürecine başlayan milyonlarca öğrenci 1 Eylül EBA ders programı ile gün içerisinde alacakları dersleri araştırmaya başladı. 


EBA TV İlkokul HD 465. kanalda, EBA TV Ortaokul HD 466. kanalda, EBA TV Lise HD 467. kanalda yayına verilecektir. EBA TV İlkokul SD 932. kanalda, EBA TV Ortaokul SD 933. kanalda, EBA TV Lise SD 934. kanalda yayına verilecektir.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK EBA CANLI DERS PROGRAMINI PAYLAŞTI
Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni eğitim öğretim yılının yarın başlayacağını anımsatarak, şu bilgileri verdi:

"Öğrencilerimizle buluşabileceğimiz EBA canlı ders programımız da hazır. Detaylı bilgi için http://eba.gov.tr ve http://uzaktanegitim.meb.gov.tr adreslerine başvurabilirsiniz."

Bakan Selçuk, iyi dersler dileğinde bulunduğu öğrencilere, şöyle seslendi:

"Sizden büyük bir ricam var. Lütfen bizim için okuyun, yazın, derslerinizi izleyin, canlı dersleri kaçırmayın, konuşun, anlatın, fikrinizi ifade edin. Bu ülkenin size, çabanıza ve enerjinize ihtiyacı var."

Paylaşımda ayrıca 1'inci sınıflar hariç, 2-12'nci sınıf öğrencilerinin canlı ders programı tablosuna yer verildi.

EBA uzaktan eğitim ders programı nedir