Eğitim camiasından Başkan Kul'a plaket

TAKİP ET

Terme Fatih İlkokulu Okulu yöneticileri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a eğitim öğretime yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Terme Fatih İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail Solmaz, Okul Aile Birliği Başkanı İlmiye Diktaş ve Şerife Sarı Başkan Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek eğitim ve öğretime yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Okulun iç ve dış düzenlenmesinde Başkan Kul’un verdiği desteğin çok olduğunu belirten Okul Müdür yardımcısı İsmail Solmaz Fatih İlkokulu’na yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kul’a, tüm veliler ve öğrenciler adına teşekkür ettiğini belirtti.

“OKULUMUZ ŞİMDİ DAHA GÜZEL”

Belediye Başkanı Şenol Kul’un daha önce Fatih ilkokulunu ziyaret ederek okulun eksikleri ve ihtiyaçları hakkında incelemelerde bulunduğunu ve bu eksikliklerin giderildiğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı İlmiye Diktaş, “Öncelikle bizleri kırmayarak, okulumuza yapmış olduğu her türlü destek ve katkılardan dolayı Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkür ve takdirlerimi ifade ediyoruz. Okulumuz şimdi çok daha güzel oldu” şeklinde konuştu. 

 “EĞİTİM VE ÖĞRETİM BİZLERİN ÖNCELİKLERİ ARASINDADIR”

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri 2014 yılından bu güne kadar eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini, bundan sonra da olanaklar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı onur duyduğunu da ifade eden Kul; “Göreve geldiğimiz günden bu yana, eğitim ve öğretim kurumlarına her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Terme Belediyesi olarak eğitim kurumlarımıza büyük önem vermekteyiz. Hizmet mekanizmasının yürütülmesinde önceliklerimiz arasında okullarımız gelmektedir. Bundan sonra da imkânlarımız dâhilinde hiçbir ayrım yapmadan Terme’de ki ihtiyaç sahibi bütün okullarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için eğitim önemli.” Diye konuştu.