Fiziksel Kimya Kongresine OMÜ'den destek

TAKİP ET

OMÜ Kavak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.Necati MENEK 6. Fiziksel Kimya Kongresi ne katılarak Boyarmaddeleri Elektrokimyasal Özellikleri konusunda bildiri sundu .

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Necati MENEK Bülent Ecevit Üniversitesinde  düzenlenen “6. Fiziksel Kimya Kongresi’ne”   “Davetli Konuşmacı” olarak katıldı 
Prof.Dr.Necati MENEK Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve McGill Üniversitesi Kimya Mühendisliğiyle (Kanada) beraber işbirliği ile yaptığı “ Electrochemical Properties of Some Azo Dyes by Using Voltammetric Techniques” konulu araştırmalarını sundu. Çalışmalarında boyar maddelerin elektrokimyasal özelliklerin moleküler düzeyde reaksiyon mekanizmalarını, elektrokimyasal bozunma süreçleri ve  ileri oksidasyon yöntemleri kullanarak yapılan araştırmalar hakkında bilgi verdi.

Bildiri sonunda,  “Davetli Konuşmacı” ve “Bilim Kurulu Üyesi”  olarak 6. Fiziksel Kimya Kongresi’ne katkılarından dolayı “Organizasyon Komitesi” tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi. 

omü