Hadisler Işığında Kutlu Doğum Programı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenleyeceği 'Hadisler Işığında Kutlu Doğum Programı'nda Başkentli gençlerle Suriyeli ve yetim kardeşlerini bir araya getirecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenleyeceği ‘Hadisler Işığında Kutlu Doğum Programı’nda Ankaralı gençlerle Suriyeli ve yetim kardeşlerini bir araya getirecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya bahşedilişinin şerefine onunla ilgili konuların ele alındığı Kutlu Doğum Haftası kapsamında farkındalık yaratacak interaktif bir etkinliği hayata geçiriyor.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğruluğa, dürüstlüğe, iyiliklere açılan hadislerini gençlerimizin benimsemesi ve yaşamlarında rehber edinmesini amaçlayan etkinlik kapsamında programa katılacak gençler, peygamberimizin hadislerini uygulamalı olarak hayata geçirecek.
Ankara Sıdıka Kınacı İlköğretim Okulunda 20 Mart Perşembe günü (yarın) saat 11.00’da düzenlenecek programda, gençler, hadisler ışığında ‘çevre, sevgi, merhamet, kardeşlik, temizlik, sağlık ve spor aktivite’ temalı atölyelerde yaşamlarına büyük değer katacak çalışmalara imza atacak.  Etkinlik kapsamında farklı Müslüman ülkelerden gelecek gençlerin kendi ülkelerinden getirdiği un ve su ile ‘kardeşlik ekmeği’ de yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı