Hasköy Ortaokulun'dan Muhteşem Kermes ve Sergi

TAKİP ET

Canik Bölgesinde bulunan Hasköy ortaokulu yapılan güzel etkinlikler ile muhteşem bir kermes düzenledi.

Hasköy Ortaokulu kermesine, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ,Akparti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak ,Canik Belediyesi Başkan yardımcısı Alican Usta ,Okul Müdürü Hakan Özkan ve Yakup Arslan ,öğretmenlerin ,öğrencilerin ve çok sayıda velinin katılımı ile gerçekleşti.


Kermesi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,Akparti Milletvekili Aday adayı Hasan Talak ve Canik Belediye Başkan yardımcısı Alican Usta Çekiliş biletlerinden alarak öğrencilere hediye ettiler.

Kermese öğrenci velilerinin yaptığı çeşitli pastalar ,çeşitli kitaplar,takı ürünleri satışa sunuldu.Çekiliş etkinliğinin de olması ile birlikte renkli görüntülerin yer aldığı kermeste müzik eşliğinde ,yapılan koreografi dansları ile birlikte öğrenciler ve öğretmenler oynadılar.Yapılan dans gösterileri büyük ilgi topladı.


Kermese katılım yoğun olmakla birlikte öğrencilerin çeşitli müziklerde doyasıya oynadıkları, öğretmenlerin neşe içinde oldukları okul öğrenci ,öğretmen motivasyonunu da arttırmıştır. 

Okul müdürün verdiği açıklamada, kermesten elde edilen gelir  okul eksiklerinin giderilmesi ve durumu düşük olan öğrencilere destek olarak kullanılacaktır.

samsun canik