Havza Fen Lisesinden teşekkür plaketi

TAKİP ET

Havza Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini devirden Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt'a plaket verildi.

Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini öğrencisinin mezun olması nedeni ile devirden Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’a Okul İdaresi ve Havza Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından vermiş olduğu hizmetlerin anısına plaket takdim edildi.

Plaket takdiminde konuşan Okul Müdürü Şevket Sezer, Kurt’a okula vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederek; “Göreviniz boyunca okulumuza göstermiş olduğunuz hassasiyet için öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederim. Hukuk fakültesini kazanan kızımıza da eğitim hayatında başarılar dilerim.” Dedi.

Havza Fen Lisesi Okul Aile Birliği görevini devralan Yaşar Karacan ise hizmetlerinden ötürü Kurt’a teşekkürlerini ileterek; “Zeki Bey görev süresi boyunca okulumuza önemli katkılar sundu. Kendisinden devraldığımız bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt Bey’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ise Okul Müdürü Sezer ve Birlik Başkanı Karacan’a teşekkür ederek; “Okullar hepimizin ve geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim aldıkları kurumlar.Görev sürem boyunca hep bu hassasiyeti göz önünde bulundurdum. Kızım hukuk fakültesini kazanarak bu okuldan mezun oldu. Okulumuzun bize yaşatmış olduğu bu guru karşısında bizlerin yapmış olduğu hizmetlerin lafı bile olmaz. Okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Görevi devrettiğim Sayın Yaşar Karacan’a görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Havza Fen Lisesinden teşekkür plaketi