Kariyerinize Ekonomik Yatırımın Adresi Bilgi Eğitim!

TAKİP ET

İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, ekonomik bütçelerle kariyer yapmak isteyenlerin ilk adresi oldu. Hem kişisel gelişimini artırmak hem de kariyerine yatırım yapmak isteyenler için yüzlerce farklı içerikte eğitim programı sunan Bilgi Eğitim'de, gelen talepler nedeniyle kapasite artışı da sağlandı.

Bilgi Eğitim Direktörü Selim Sonsino,  yılbaşından itibaren kültür-sanat, kişisel gelişim ve meslek edindirme alanlarında olmak üzere 100’den fazla program kurguladıklarını belirterek, “Özellikle kültür-sanat alanında hiçbir okulda bulunmayan çok geniş bir eğitim içeriğine sahibiz. Programlarımızla diğer üniversitelerin sertifika programlarını da esin kaynağı olduk” dedi.

Piyasa beklentilerine uygun güncelleme!

Bilgi Eğitim’in zengin eğitim içeriği ve kalitesi, akademisyen ve sektör profesyonellerden oluşan eğitimci kadrosunun yanı sıra programlarına katılım maliyetlerinin de ulaşılabilir olmasının önemine dikkat çeken Sonsino, “Bilgi Eğitim olarak dokunduğumuz sektör sayısını her gün artırıyor ve program çeşidini de beklentilere uygun olarak güncelliyoruz. Eğitimlerimize katılımın yaygınlaşması için de özellikle uygun eğitim bütçeleri oluşturulmasına önem veriyoruz” açıklamasını yaptı.

Bilgi Eğitim Direktörü Selim Sonsino, nitelikli insan kaynağı yaratma konusunda referans alınan eğitim merkezi haline geldiklerini de sözlerine ekledi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi