Kitap Kahve Projesi ile yabancı dil öğrendiler

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Kitap Kahve Projesi çerçevesinde yabancı dil eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençlere sertifikaları yapılan görkemli tören ile verildi.

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi eğitim ve etkinlikleri çerçevesinde yaklaşık 4 ay süren yabancı dil eğitimlerinde başarılı olan gençler sertifikalarına kavuştular.

GENÇLER İÇİN İLÇEDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi çerçevesinde yabancı dil eğitimlerinde başarılı olan gençlere sertifikaları Kitap Kahve mekânında yapılan törenle verildi. Törende belge almaya hak kazananlara belgeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Proje Koordinatörü Fatih Sağlam ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğan tarafından verildi. Gençlere yönelik olarak proje çerçevesinde birçok sportif, sosyal ve kültürel ve kişisel gelişim eğitimleri ile etkinliklerinin de yapıldığı belirtildi. 

‘BAŞARILI OLANLAR SONRAKİ AŞAMAYA KATILABİLİYOR’
Dil eğitimlerinde başarılı olan gençlerin üst seviye ve sonraki kur eğitimine devam edeceklerini belirten İngilizce Öğretmeni Şeyma Nur Osma, “Açtığımız yabancı dil eğitimlerini uygulamalı ve daha çok günlük yaşamda konuşma ile dinleme becerilerini geliştirme adına odaklı olarak sürdürüyoruz. Ücretsiz olan eğitimlere gelecek vaden tüm gençlerimiz katılabilir ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

Kitap Kahve Projesi ile yabancı dil öğrendiler