Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için etkinlik düzenlendi

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Engelliler İl Spor merkezi birimince özel sporculara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için 'Kitap Bizden, Okumak Sizden'' etkinliği düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay KILIÇ’ ın talimatlarıyla Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu girişinde  yeni yapılan Engelliler İl Spor Merkezi Kafesi’ nde özel sporcular bir araya geldi.

Etkinlik öncesi Özel sporculara ve velilerine konuşma yapan Engelliler ve Özel Sporcular Şube Müdürü Şeyda Sağlam GÜNDÜZ; ''Özel çocuklarımız öğrenemez tabusu, toplumumuzda bir çok alanda gerçekleştirdikleri başarılarla yıkıldığı gibi spor alanında  kazandıkları başarılarda kendini göstermiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü, Özel Sporcular ve Engelliler İl Spor Merkezi birimince 4 kategoride devam eden ''Kitap Bizden Okumak Sizden'' Engelli sporcularımız okuyor etkinliği ile özel sporcularımızın artık hayattan soyutlanmadıklarını, bağımsız yaşam becersi kazandıklarının mutlulukla hatırlatmak isterim. Sayın Bakanımızın talimatları ile faaliyete geçirilen Engelli kafesini bugün özel sporcularımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Bugün burada İl Müdürümüz Güven Özyurt sizlerle birlikte olup, kitap okuyup, sohbet etmek çok istiyordu. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç programlarından dolayı katılamadı. Kendisi sizleri çok seviyor sevgilerini ve selamlarını iletiyor''

Her engel durumuna hizmet veren kafemizde 4 Ekim 2016 tarihinde İşitme Engelli sporcularımızı ağırlayacağız.