KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt sonuçlarını öğren

TAKİP ET

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt sonuçları ne zaman açılacak? Üniversite kayıtlarını yaptıran binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor.

KYK yurt sonuçları açıklandı mı? Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt sonuçları ne zaman açılacak? Üniversite kayıtlarını yaptıran binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor.

KYK yurt başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK Başvuru sonuçları, Eyapılacak değerlendirmeler neticesinde kyk.gsb.gov.tr kurumsal web sayfasından duyurulacak. 2016 KYK yurt ve burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın KYK yurt sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor.

KYK yurt kesin kayıtta istenilen belgeler

- % 40 ve üzeri engelli ebeveyni olanların (Tam teşekküllü hastaneden alınacak rapor) - 4 adet son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf - Kayıt, kimlik, yurt ücreti ve depozito ücreti makbuz/ dekontu - 18 yaşından küçükler için Kurum internet sayfasından temin edilen ve doldurulan Aile İzin Onay Belgesi - Aynı öğretim döneminde yükseköğrenime başlayan kardeşe ait öğrenci belgesi, kayıt tarihinden itibaren bir ay içinde ibraz edilecektir. - Verilen süre içinde ilgili yurt müdürlüklerine kayıt yaptırmayan öğrenciler, haklarını kaybedeceklerdir.

2016 KYK YURT SONUÇLARINI ÖĞRENME EKRANI - TIKLA

KYK yurt sonuçları