Marmara üniversitesi Gülören Yatılı Bölge Ortaokulu'nda

TAKİP ET

Marmara Üniversitesi, Bir Çocuk Bir Umut Derneği 48 kişilik öğrenci grubu ile Çarşamba'ya 30 km uzaklıktaki Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu ve Gülören ilkokuluna geldi.

Marmara Üniversitesi, Bir Çocuk Bir Umut Derneği 48 kişilik öğrenci grubu ile Çarşamba’ya 30 km uzaklıktaki Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu ve Gülören ilkokuluna  geldi. 
Grup Okul Müdürü Kerim Sezer, Müdür yardımcısı Erkan Günay, öğretmenler ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. 
Gülören YİBO da hemen etkinliklerine sabah sporuyla başladılar. Daha sonra gün boyu: Bilim Etkinliği, Çocuk Edebiyatı, Çocuk Hakları Etkinliği, Eğitimde Motivasyon Etkinliği, Göremediğimiz Canavarlar Etkinliği, Müzikli Oyunlar, Minik Bilim, Origami Etkinliği, Resim Etkinliği, strateji oyunları Etkinliği, Tarih ve Dünyamız Etkinliği, Yaratıcı Drama Etkinliği gibi birçok etkinliği öğrencilerle birlikte yaptılar. Akşam yemeği sonrası bahçede gece etkinlikleri yapıldı. Bir Çocuk Bir Umut Derneği ayrıca Gülören Yibo Kütüphanesine hatırı sayılır kitap bağışı yaparak Kütüphaneyi zenginleştirdi Gece ise Bir Çocuk Bir Umut Derneği gönüllüleri Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge ortaokulu öğrencilerinin misafiri olarak geceyi birlikte geçirdiler. Geç saatlere kadar sohbet ettiler.Aydınlık yarınlar için bu topraklarda sevginin ve iyiliğin hakim olması dileğiyle grup  “Daha Gidecek Çok Yolumuz Var” parolasıyla okuldan ayrıldı.

 

Marmara üniversitesi