Öğretmen Demet İyigün anısına kütüphane açıldı

TAKİP ET

19 Mayıs ilçesi Tekel İsmail Çolak İlk Orta Okulu öğretmenlerinden geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu vefat eden Öğretmen Demet İyigün anısına okulunda kendi isminin taşıdığı kütüphane açıldı.

19 Mayıs kaymakamı Yavuz Güner, Demet öğretmenimize Allah rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Demet öğretmenimiz vefat eti ama vefatından önce öğretmenliği öyle bir yaptı ki gönüllerde hiç unutulmayacak bir eser bıraktı. Okuluna kütüphane kazanımıyla öğretmenliği devam ediyor ”dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Demet öğretmenimiz vefakâr cefakâr bir öğretmendi. Öğrencileri ve okulu için gayret gösteren prıl prıl bir insandı. Âmâ o hep kalplerde yaşayacak, açacağımız kütüphanemizde o hep gönüllerde yer alacaktır.  Demet İyigün Hocamızın isminin verildiği kütüphanenin açılışını ailesiyle birlikte gerçekleştiriyoruz. Merhume öğretmenimize Allah'tan rahmet, değerli eşine ve kıymetli evlatlarına sabırlar diliyorum."dedi

Tekel İsmail Çolak ilk Orta Okul Müdürü Abdullah Kamil Satıcı;" Her yerde olmak gibi bir duan varsa önce gönüllere gir diyen Hz. Mevlana’nın belirttiği gibi hepimizin gönlünde derin ve iyi izler bırakan Demet öğretmenimizin adını bu kütüphane ile yaşatmak istedik.

Çıktığımız bu yolda yanımızda olan, emeği geçen tüm resmi, özel kurum ve kuruluşlara, meslektaşlarımıza, şahsım ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunarım. Demet öğretmenimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz."dedi

Kütüphanenin açılışına 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Tekelier,ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akkoyun, Demet öğretmenin eşi Ahmet İyigün,çocukları ve yakınları katıldı.