Okulların açılış tarihi ne zaman? Okullar ne zaman açılacak?

TAKİP ET

2016-2017 öğretim yılı okullar açılış tarihi, Okullar ne zaman açılacak?, Okulların açılış tarihi değişti mi?, Okul açılış tarihi...

2016-2017 öğretim yılı okullar açılış tarihi, Okullar ne zaman açılacak?, Okulların açılış tarihi değişti mi?, Okul açılış tarihi...MEB tarafından yapılan açıklama ile bu yıl okulların açılış tarihi haberimizde.. Bilindiği üzere '15 Temmuz Darbe Girişimi' sosyal yaşamın her yönünü az da olsa etkilerken, bunlardan birisi de eğitim-öğretim alanı oldu. Ülkemizin geleceğine kasteden alçak darbe girişiminin ardından eğitimde de bir dizi düzenleme yapıldı.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR? 

Son günlerde milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren Okullar ne zaman açılacak? sorusu yanıt buldu. Açıklamayı ise Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptı. 19 Eylül Pazartesi günü açılması planlanan okulların açılış tarihi ertelendi.
Konuyla iligili açıklama yapan İsmet Yılmaz,  'İçinde bulunduğumuz durumda okulların açılması 1-2 hafta ertelenebilir ve öyle olacak. Okullar 3 Ekim tarihine kadar açılmış olacak dedi. Bizde bu tarihe kadar atamaları tamamlayacağız' dedi.