Öztürk'e eğitime destek teşekkürü

TAKİP ET

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Terme Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullardan toplam yüz öğrenciyle "Tarihin İzinde" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Edirne ve Çanakkale'ye yapılacak olan geziyle alakalı görüşmeye gelen Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, projenin son halini Fatih Öztürk ile görüşerek, plan ve programla alakalı bilgi verdi.

Son dönemlerde Metro Holding'in sosyal sorumluluk projelerine olan hassasiyetinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün "Tarihin İzinde" sosyal sorumluluk projesine olan desteği ve katkılarından ötürü teşekkürlerini ileterek, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk'e çiçek takdim etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, Metro grubu olarak sosyal sorumluluk projelerine olan desteklerinin artarak devam edeceğini, Samsun ve Samsunlu'ya hizmetin Galip Öztürk'ün de önemle üzerinde durduğu bir konu olduğunu ifade etti.

Fatih Öztürk