Samsun Canik Uludağ Ortaokulu Eğitimde Teori-Pratik Bileşkesini Uyguladı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Uludağ Ortaokulu Müdiresi Zerrin Karagöl Şen, sınıflarda öğrenilen teori, hayatın içinde olan pratiği daha iyi tanımlamak ve pratiği geliştirmek için vardır. Aynı zamanda teori pratikteki uygulamaları deneyerek kendini geliştirmektedir.

Canik  Uludağ Ortaokulu müdiresi Zerrin Karagöl Şen Teori- Pratik Bileşkesini geliştirmek için, Alperen Oto Lastik müdürü Dr. Ahmet Dinç ile bir etkinliğe daha imza attılar.

Michelin Bayisi Alperen Oto Lastik kurucu sahibi Osman Haliloğlu işletmenin kapılarını öğrencilere açtı. Haliloğlu lastikler hakkında bilgi verirken öğrencilerin dikkatle dinleyip sorular yöneltmesi dikkatlerden kaçmadı. Lastik markaları ve özellikleri hakkında detaylı açıklamalarda bulunan haliloğlu, doğal kauçuk içeriğinin daha yüksek olması sebepli kış lastiklerini daha yumuşak yaptığı, soğuk havalarda, yağmurda, buzda, karda ve kuru yollarda en iyi performansı gösterdiğini, yol tutuşunun kolaylaştığından bahsetti.

Uludağ Ortaokulu Müdiresi Karagöl Şen, lastik sektörünün ekonomimizdeki yeri nedir sorusunu, lastik pazarının hem global hemde Türkiye'de başarılı bir seyir izlediğini belirten Haliloğlu üretimin yanında ithalatında olduğundan bahsetti. Yeni nesil kauçuklar ile üretilen düşük yuvarlanma direncine sahip yüksek performanslı lastiklerin yakıt tasarrufunun ülke ekonomisi açısından öneminden de bahsetti.

Öğrencilere uygulamalı olarak lastik değişimi ve balans ayarı 20 yıldan fazla tecrübeye sahip Hasan usta tarafından gösterildi. Teori ve pratiğin buluştuğu bu ortamda öğrencilere müzik eşliğinde bayram havasında ikramlar sunuldu. 

Okul Müdiresi Karagöl Şen, Michelin Bayisi Alperen Oto Lastik kurucu sahibi Osman Haliloğlu ve çalışan tüm ekibe teşekkürlerini sunarak öğrencilere ugulamalı olarak  teori-pratik bileşkesini aktardıkları için memnuniyetlerini bildirdi.

Samsun Canik Uludağ Ortaokulu Eğitimde TeoriPratik Bileşkesini Uyguladı