Samsun'da hangi okullar kar tatili!

TAKİP ET

Samsun'un Vezirköprü, Havza, Ladik Kavak, Asarcık, Ayvacık Canik, Alaçam, Tekkeköy ve Salıpazarı ilçelerinde yoğunlaşan kar yağışı hayatı felç ederken, eğitim de bazı okullarda bir gün ara verildi. Merkez ilçelerde taşımalı eğitim veren okullar tatil oldu.

Samsun’un Vezirköprü, Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Ayvacık ilçelerinde kar yağışı nedeni ile eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Kar tatili haberinin ardından Samsun'un Asarcık ilçesinde de eğitime 1 gün kar yağışı dolayısı ile ara verildiği bildirildi. Canik, Alaçam, Tekkeköy ve Salıpazarı ilçelerinde de bazı okullara tatil haberi verildi. 

SAMSUN'UN 10 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL 
Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada Samsun'un 5 ilçesinde eğitime 1 gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Valiliğin açıklamasının ardından Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Ayvacık ilçesinde de eğitime 1 gün ara verildiğini ekledi. Canik, Alaçam ,Tekkeköy ve Salıpazarı ilçelerinde de bazı okulların tatil olduğu valilik tarafından açıklandı. Açıklamarın ardından Samsun'un 10 ilçesinde eğitime bugün ( 26 aralık çarşamba) itibari ile bir gün ara verildiği kesinleşti.