Samsun'daki okulların demir kapıları düzenli olarak kontrol ediliyor mu?

TAKİP ET

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynarken üzerine okulun demir kapısı devrilen 1. sınıf öğrencisinin hayatını kaybetmesiyle gözler okulların demir kapılarına çevrildi. Çocukları için tedirgin olan aileler okulların demir kapıları düzenli olarak kontrol ediliyor mu? sorusunu soruyorlar.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynarken üzerine okulun demir kapısı devrilen 1. sınıf öğrencisinin hayatını kaybetmesiyle gözler okulların demir kapılarına çevrildi. Çocukları için tedirgin olan aileler okulların demir kapıları düzenli olarak kontrol ediliyor mu? sorusunu soruyorlar. 

Türkiye'nin değişik illerinde özellikle okulların kapıları ile ilgili yaşanan bu üzücü olaylar aileleri tedirgin ediyor. Çocuklarını okula gönderen aileler haberlerde gördükleri bu ölümlü olaylardan psikolojik olarak etkileniyorlar. En son Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde oyun oynarken üzerine okulun demir kapısı devrilen 1. sınıf öğrencisinin hayatını kaybetmesiyle gözler okulların demir kapılarına çevrildi. Çocukları için tedirgin olan aileler okulların demir kapıları düzenli olarak kontrol ediliyor mu? sorusunu soruyorlar. 

Kilolarca ağırlıktaki demir kapıların düzenli olarak kontrolden geçmesini talep eden aileler bu anlamda İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri'ne de çağrıda bulunuyorlar. Gazetenizolsun.com Haber Merkezi

Okul Demir Kapı