Samsun'dan Manisa ve Rize'ye 101 nutuk

TAKİP ET

Samsun'da gençler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, 4. Sınıftaki çocuklara Çocuk Nutuk kitabı ve masal kitapları armağan etti.

Samsun’da geçtiğimiz sene yolları iyilik ve sosyal sorumluluk projeleriyle kesişen ve hem kamu hem de özel şirketlerde farkındalık yaratan 6 genç, sosyal medyadan çağrıda bulunarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 4. Sınıftaki çocuklara Çocuk Nutuk kitabı ve masal kitapları armağan etmek istediklerini belirtti.
Kısa sürede yüzlerce genç ve yetişkin bu projeye destek olarak, çocuk nutuk kitapları, masal kitapları ve kitap ayraçları desteğinde bulundu.
Projenin gelişmesinde pay sahibi olan, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde öğrenim gören gençlerden Begüm Karahan,  Semiha Memişoğlu ve Oğuzhan Öztanır, "Manisa’nın Kula ilçesine, Rize’nin Kalkandere ilçesine ve Atakum’un Balaç mahallesine, Atakum’da yaşayan yüzlerce genç ve yetişkinin desteğiyle toplam 101 Çocuk Nutuk ve Masal Kitapları ile kitap ayraçları ulaştı. Destek olan, inanan ve emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dediler.
 

Samsundan Manisa ve Rizeye 101 nutuk