Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Esen, Öğrenci Başkanları ile Buluştu

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun Öğrenci Meclis Başkanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıdan sonra İl Müdürü Esen, Öğrenci Meclis Başkanları ile birlikte kitap fuarını ziyaret etti.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen "Geleceğimizi emin ellere bırakmak için var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Eğitimi daha kaliteli hala getirmek için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu istişare toplantımızı kahvaltı olarak yaptık ve çok faydalı bir toplantı oldu. Benim için öğrenci meclisi çok önemli sizlere ne kadar kaliteli eğitim ve imkan verirsek o kadar başarılı oluruz. Size önem veriyorum ve sürekli irtibatta olacağız. Eğitimin gerçek sahipleri olan siz öğrencilerin gözünden bakmaya, sizleri anlamaya çalıştığını her zaman öğrencilerin yanında olacağım." dedi.

Samsun Öğrenci Meclis Başkanı Oğuzhan Karakuş "Öncelikle siz değerli okul başkanlarımın desteğini alarak İl öğrenci meclis başkanlığı görevine layık görüldüm. Değerli kardeşlerim bizler bu yola çıkarken ilk hedefimiz birlik beraberlik ve kardeşlikti. Bunu gerçekleştirebilmek için tüm kardeşlerimize Yunus’unda dediği gibi yaradılanı severiz yaradandan ötürü diyerek bu düsturda hareket ettik. Tüm ilçe başkanlarımızla irtibat halindeyiz. Samsun’daki öğrenciler için birlik ve beraberlik içinde hareket etme kararı aldık. Bu yüzden İl Müdürümüz bizleri kırmayarak bu kahvaltı ortamını tertip edilmesini sağladı. Bizler bu organizasyonlarla birlikte daha da çok kaynaşacağız ve da verimli işler ortaya çıkaracağız. Müdürümüzün bizlere çok değer verdiğini her ortamda dile getiriyor. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmayacağız. Daha çok çalışacağız, yarının güçlü sesleri olacağız. Güzel yerlere gelerek Vatanımıza, Milletimize hayırlı işlerde bulunacağız. Bize yarınları emanet etmek isteyen değerli büyüklerimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Bizlere bu ortamın hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen her zaman öğrencilerin yanında olan bizim fikirlerimizi önemseyen başta İl müdürüm Coşkun ESEN’e İl müdür yardımcım Erdal AKSOY’a tüm öğrenci meclis başkanlarım adına teşekkür ediyorum.Tekrardan düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.