Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'den Dündar'a Ziyaret

TAKİP ET

Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti.

Çarşamba Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Dündar ve İl Müdürü Esen, Çarşamba İlçesi’nde devam eden ve planlanan milli eğitim yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

ESEN, “BAŞKAN EĞİTİM YATIRIMLARINA ÖNCÜLÜK EDİYOR”

Çarşamba’daki eğitim yatırımlarında en büyük destekçilerinin Belediye olduğunu kaydeden İl Müdürü Esen, “Bulunduğu bölgenin merkezi durumundaki Çarşamba’ya eğitim alanında tarihi yatırımlar yapılıyor. Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar, eğitim ile ilgili her yatırıma ön ayak oluyor, katkıda bulunuyor. Şuan Çarşamba’da birçok okul, spor salonu ve yurt inşaatımız devam ediyor. İnşallah bunları yakın zamanda tamamlayacağız.” diye konuştu. 

DÜNDAR, “EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Devam eden ve planlanan eğitim yatırımlarından bahseden Başkan Dündar, “2023 hedeflerimiz kapsamında Çarşamba’mızı eğitim alanında Türkiye’nin en donanımlı ilçelerinden birisi yapacağız. İlçemize liseler kampusu, yeni okullar, spor alanları ve yeni yurtlar kazandırıyoruz. Özel eğitim, ilk ve orta öğretimden tutunda yüksek öğretime kadar eğitimin birçok alanında yeni hizmet binaları yapıyoruz. Eğitimin geleceğini teknolojik imkanlara sahip yeni okullarla şekillendiriyoruz.” şeklinde konuştu.