Samsun Uludağ Ortaokulu'ndan Bilim Fuarı coşkusu

TAKİP ET

Samsun'un Canik İlçesine Bağlı Uludağ Ortaokulu'nda Fen Bilimleri Zümresi Öğretmenleri olarak Esra Doğan, Sinem Kurtoğlu, Akif Özdemir, Semra Demir Güven ve Proje Yürütücüsü Ayşe Sezgin'in koordinatörlüğünü yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 15-16 Aralık tarihinde büyük bir coşku ile açıldı.

Samsun Canik Uludağ Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Sargut, Akif Çırak ve ilçe Okul Müdürleri, çok sayıda veli ve öğrenci katılımı ile gerçekleşti.

 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda robotik fizik, kimya, biyoloji temel bilimlerinin olduğu projeler sergilendi. Minik bilimciler, büyük hayal güçleri ile düşünerek öğrendikleri bilgileride ekleyerek oluşturdukları büyük icatlarını sergiye sunmuş ve gelen tüm misafirlere yaptıkları icatların neye yaradığını sözlü olarak anlatarak uygulamalı olarak da göstermişlerdir.

Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda emeği geçen Fen Bilimleri Zümresi öğretmenleri tebrik ederek, Bilim Fuarı'nda görevli olup icat yapan minik bilimcilere başarılar dileyerek mutluluğunu belirtti. Okul Müdürü Şen, okulumuzda daha pek çok etkinliğin ve projelerin olacağının da müjdesini verdi.

Haber: Yadigâr Karataş

Samsun Uludağ Ortaokulundan Bilim Fuarı coşkusu