Samsun'da kar tatili edilen okulların listesi! 17 Şubat 2017

TAKİP ET

Samsun'da etkili olan soğuk ve karlı hava nedeniyle bir çok ilçede eğitim ve öğretime ara verildi.

Samsun Valiliği de bugün bazı ilçelerde okulları tatil etti.  Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının yaşandığı ilçelerde olumsuzluklara yol açmaması için okullar tatil edildi. 

İŞTE SAMSUN'DA TATİL EDİLEN OKULLARIN LİSTESİ 
ALAÇAM     
Alaçam ilçemizde Kızlan ilk ve ortaokulu,Umutlu ilkokulu,Aşağıkoçlu ilkokulu kar ve tipi nedeniyle 17.02,2017 günü. eğitime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca taşımalı okullara Yukarıkoçlu.Köseköy,Harmancık,yoğunpelit,DemircideresiK.karaçukur,Kalıkdemirci, Aşağıloçlu,Güvenli ,Bahşioymağı,Gökçeagaç mahallelerinden 17.02.2017 günü taşıma yapılmayacaktır. 

ASARCIK     
17.02.2017 Cuma günü merkezdeki And. Lisemiz, Atatürk ve YBO hariç diğer okullarımız (taşımalı-birleştirilmiş sınıf-mahalle) tatil edilmiştir. 

ATAKUM 
Atakum ilçesinde Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu/Ortaokulu,Sarayköy İlkokulu/ortaokulu ve Yeşiltepe ilkokulunda  17.02.2017 tarihinde 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir.  Taşımalı eğitim merkezi okullarimizda da diger gelemeyen taşımalı öğrencilerimizde izinli sayılacaktır..  Kar yağışı durumuna göre tekrar değerlendirme yapılabilecektir.. 
AYVACIK 
Ayvacık ilçemizde olumsuz hava şartlarından dolayı 17/02/2017 Cuma günü taşımalı öğrenciler ile Köy Okulları ve tüm Birleştirilmiş sınıflı okullarımızda eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.  İlçe merkezindeki okullarımızda ki taşımalı olmayan öğrenciler ile yatılı olan öğrencilerimiz eğitim öğretime devam edecektir. 

BAFRA 
17/02/2017 Cuma günü 1(bir)gün tatil edilen okullarımız. 1-Kolay Anadolu Lisesi, 2-Kolay İlk/Ortaokulu,  3-Müstecep İlk/Ortaokulu ,  4-Boğazkaya İlk/Ortaokulu, 5-Neyzen Tevfik İlkokulu  6-Esençay İlkokulu 

CANİK 
Canik´te  taşıma merkezli okullarımızdan,  Başalan Cumhuriyet ilk -Orta Okulu  Gökçepınar ilk-Ortaokulu  Hacınaipli İlk-Ortaokulu  Tuzaklı İlk-ortaokulu  Başkonak İlk-Ortaokulu  Demirci ilk-Ortaokulu  Dereler İlk-ortaokulu  Düzardıç İlkokulu Uluçayır Köroğlu ilkokulu  Gödekli ilkokulu  Gölalan İmam Hatip ortaokulu yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle   17. 02. 2017 Cuma günü  tatil edilmistir. Merkezdeki okullarımıza taşımalı gelen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır. 

ÇARŞAMBA 
Gökçe Çakmak İlkortaokulu,Kabaceviz İlkortaokulu, Gülören İlkortaokulu,Eğridere Orta Mahalle İlkokulu,Çarşamba Ticaret Borsası Karakaya İlkokulu,Köroğlu İlkokulu,Köroğlu Damat İlkokulu 17.02.2017 tarihinde 1 gün tatil edilmiştir. 

HAVZA    
Eğitim Öğretim Devam Ediyor. 

İLKADIM    
Canik İlçesinden İlçemize gelen taşıma öğrenciler 17.02.2017 tarihinden 1 gün izinli sayılacaktır.  İlçemiz Toybelen ilk/ortaokuluna Kapaklı güzergahından gelen öğrenciler 17.02.2017 tarihinden 1 gün izinli sayılacaktır. 

KAVAK 
Kavak ilçemizde taşıma merkezi köy okulları ulaşım açıldı devam eden kar yağışı tipi nedeniyle yolların tekrar kapandığı bilgisi alındığından 17/02/2017 cuma günü tatil edilmiştir.

LADİK 
Eğitim Öğretim Devam Ediyor. 

19 MAYIS 
Karagöl Kösedik ve Kuşkayası ilk ve ortaokullarımızda tümüyle diğer okullarımızda taşıma yoluyla okula gelen öğrencilerimize 17/02/2017 Cuma günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. 

SALIPAZARI 
Konakören ve Tahnal İlk-Orta okullarımız 17/02/2017 tarihi itibariyle bir gün süreyle tatil edilmiştir.Taşıma ile o bölgelerden merkez okullarımıza gelemeyen öğrencilerimiz izinli sayılacaktır. 

TEKKEKÖY 
Yaylageriş İlkokulu/Ortaokulu, Güzelyurt İlkokulu/Ortaokulu, Büyüklü İlkokulu/Ortaokulu,  Yazılar İlkokulu, Akbaşlar İlkokulu, Kibarlar İlokulu 17.02.2017 Tarihinde 1 Gün Süre İle Tatil İlan Edilmiştir. 17/02/2017 Cuma Hava Muhalefeti Nedeniyle Taşıma Yoluyla Eğitime Erişimi Sağlanan  Öğrencilerimizin İdari İzinli Sayılacağı Okullarımız  Yağbasan Ortaokuluna Ve İlkokuluna: Beyoğlu Ve Vakıf Mahallesi Gökçe Karaoğlan Ortaokulu Ve İlkokuluna: Zafer, Zafer Azmanlar Ve Pelitoğlu Mahalleleri Büyüklü Anadolu Lisesine  Yaylageriş, Seymenler, Sarıyurt, Kibarlar, Mazaroğlu Yazılar, Müğüşlü, Karagözler, Baytarlar Karakavak, Yenidoğan, Yağbasan-Yeşilyurt Mahallelerinden  Ali Emine Kahvecioğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi,  Anadolu İmam Hatip Lisesi Ve Tekkeköy İmam Hatip Ortaokuluna: Yenidoğan, Seymenler ,Zafer Ve Zafer Azmanlar,Yaylageriş, Yazılar Yağbasan, Yeşilyurt Mahallelerinden Taşıma Yoluyla Erişime Eğitimi Sağlanan Öğrenciler 

TERME 
Ambartepe İlk Ve Ortaokulu, Ambartepe Çpl Ve Oğuzlu İlkokulu, Şeyhli Ortaokulu, Dumantepe İlkokullarında 17.02.2017 Tarihlerinde  Eğitim Öğretime 1 (Bir) Gün Ara Verilmiştir. 

VEZİRKÖPRÜ 
Eğitim Öğretim Devam Ediyor.  YAKAKENT Karaaba İlk Ortaokulu,Erdoğan Cebeci ilkokulu,Kozköy Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu, imam Hatip Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi 17.02.2017 tarih,nde 1 gün süreyle tatil edilmiştir.