Samsun'da öğrencilere ücretsiz yaz okulu

TAKİP ET

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği, 20 Haziran-24 Temmuz arasında erkek öğrencilere ücretsiz yaz okulu açıyor. Katılımcılara, Kur'an-ı Kerim'den ibadete, itikattan ahlak konularına kadar pek çok ders verilecek.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği, 11 ile 18 yaş arasında erkek öğrencilere Atakum Gençlik Merkezi'nde unutulmayacak bir yaz okulu açıyor. Kur'an-ı Kerim dersleri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) hayatı gibi dini konuların yanında yüzme, okçuluk gibi spor dallarının da uygulanacağı yaz okuluna kayıt için geç kalmadan kayıt yaptırılması isteniyor.
Yaz Okulu kayıtlarıyla ilgili açıklama yapan TÜGVA yetkilisi, 11-18 yaş arası erkek öğrencilere yönelik 20 Haziran'da başlayan ve 24 Temmuz'da sona eren bir program hazırlanıyor. Yaz okulunda dini olarak Kur'an-ı Kerim dersleri, Peygamber Efendimiz (SAV) hayatı, itikat, ibadet ve ahlak konuları işlenirken, futbol, okçuluk, bilgi yarışması, vapur gezisi, film gösterimi, yüzme, play station, binicilik, bowling, kültürel gezi ve seminerler de gerçekleştirilecek.
Kontenjanlar sınırlıdır. Kayıt yaptırmak isteyenlerin 0552 228 84 82 numaralı telefonla iletişime geçebilirler.​