Samsun'da YGS'ye girecek öğrencilere 'YGS Motivasyonu Semineri'

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 'Samsun Maarif Hareketi Projesi' kapsamında yaklaşık 2 bin öğrenciye YGS Motivasyonu Semineri verildi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Samsun Maarif Hareketi Projesi” kapsamında yaklaşık 2 bin öğrenciye YGS Motivasyonu Semineri verildi.

Seminerler Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu tarafından verildi. Samsun da Üniversiteye hazırlanan ve Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girecek olan Liselerin 12. Sınıflarında okuyan öğrencilere verilen seminerde, “YGS Motivasyonu ve Çalışma Yöntemleri, Etkili Akılda Tutma ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri” konularını kapsıyor. 

Seminer Atakum İlçesi Şehit Yücel Ünsal Ortaokulu Konferans salonu ile öğleden sonra İlkadım İlçesi Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Konferans salonunda toplamda dört oturumda gerçekleştirildi.
Seminerlerde öğrenciler YGS ye hazırlık çalışmaları kapsamında eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu’na yönelttikleri sorularla YGS hakkında bilgi edindiler.
    Seminerlere katılan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'de eğitime yaptığı katkılarından dolayı Süleyman Beledioğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.