Seyyah Sosyal Ağ ve Gezi Rehberi mobil uygulaması tanıtıldı

TAKİP ET

Akademik Düşünce Enstitüsü'nün Gençlik ve Spor Bakanlığının GPDP 2020-1 desteğiyle Seyyah Türkiye projesi kapsamında geliştirdiği Seyyah Sosyal Ağ ve Gezi Rehberi mobil uygulaması tanıtıldı.

Akademik Düşünce Enstitüsü’nün Gençlik ve Spor Bakanlığının GPDP 2020-1 desteğiyle Seyyah Türkiye projesi kapsamında geliştirdiği Seyyah Sosyal Ağ ve Gezi Rehberi mobil uygulamasının tanıtım etkinliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gençlik Ofisinde gerçekleştirildi. 
Etkinlikte Yönetim Kurulu Başkanı Metin Öz Seyyah’ın ülkemizin 81 ilinde ve KKTC’de gezi rehberi özelliğini taşıyan ve doğrudan kullanıcılar tarafından mekan eklenildiği, gezi yazısı yayınlandığı tematik bir sosyal medya uygulaması olduğunu belirtti. Yakın zamanda uygulamaya uygulama içinde mesajlaşma dahil olmak üzere bir çok yeni özelliğin getirileceğini söyleyen ÖZ, kullanıcıların Seyyah’ı App Store’dan ve Google Play’den ücretsiz indirilebileceğini söyledi.
Proje kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik olan Kısa Film Atölyesi ise Başkan Yardımcısı Emre Mutlu tarafından etkinlikte duyuruldu. Mutlu konuşmasında ücretsiz gerçekleştirilecek Kısa Film Atölyesinde kamera kullanımı, çekim teknikleri, görüntü yönetimi, senaryo yazımı, kurgu, montaj, ışık ve ses gibi çeşitli eğitimler verileceği ve ayrıca eğitimler sonunda sertifika verileceğini belirtti.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik gençlere promosyon ürünler ve dernek yayınları hediye edilerek sona erdirildi.

Akademik Düşünce Enstitüsü