Taflan'da öğretmene vefa yemeği

TAKİP ET

Samsun'da Taflan İlk-Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Aile Birliğince tertip edilen 'Öğretmene Vefa 'yemeği Taflan Sosyal Terslerinde düzenlendi.

Yemeğe Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Taflan Merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Boz, Atakum Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Dursun Yürükcü, Hayrettin Tekin, Okul Aile Birliği Başkanı Harun Mert ve üyeleri Taflan Cami İmamı Hüseyin Kıyak ile geçmişte okulda çalışan yönetici ve öğretmenler, okuldan tayin olan öğretmenler ve şu an çalışmakta olan öğretmenler, katıldı.

‘ÖNEMLİ BİR GÜNDE BİR ARAYA GELDİK’
Program şehit olan ve vefat eden öğretmenler için Taflan Cami İmamı Hüseyin Kıyak tarafından Kuranı Kerim okunarak başlandı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Celal Boz yaptığı konuşmasında, “Bu programı yapmaktaki amacımız Öğretmene Vefa ve gelecek nesillere örnek olmaktır. Öğretmenler emekli olunca unutulmasın hep hatırlansın isteriz” diyerek katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra emekli olan öğretmenler adına Taflan Ortaokulunda uzun yıllar yöneticilik yapmış ve emekli olmuş Mümin Kaya,”Bu programın hazırlanmasında emeği geçen ve biz emeklileri hatırlayıp bir araya getiren yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederiz” dedi.

YEMEKTE BELGE VE ROZET TAKDİMİ YAPILDI
Program okulda yapılan çalışmaların tanıtım slaytıyla devam etti. Ayrıca Başarı Belgesi alan öğretmenlere belgeleri Kaymakam Kemal Yıldız tarafından verildi. Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Türk Bayrağı Rozetleri İlçe Müdürü Mehmet İrfan Yetik tarafından tüm öğretmenlere verildi. Müzik programı ve Okul Aile Birliğince hazırlanan yemek ikramıyla program sona erdi.
Köksal ÖNER

Taflanda öğretmene vefa yemeği