Taşçı'dan'da eğitime tam destek

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar buluşmaları kapsamında, ilçede görev yapan öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi. Yalı Kafe'de düzenlenen iftar buluşmasında konuşan Başkan Taşçı, 'Eğitime ve eğitimciye her zaman destekçiyiz. Öğretmenler, bizim için son derece kıymetlidir' dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçesindeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenleri, düzenlediği iftar buluşmasına ağırladı. Yalı Kafe’de düzenlenen iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun’un yanı sıra, ilçedeki eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile aileleri katıldı.

Kendisinin de bir öğretmen eşi olduğunu hatırlatan ve bu anlamda öğretmenlerin yaşadıklarını yakından bildiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Öğretmenlik, dünyanın en zor ama en keyifli mesleklerinden birisidir. Kendim de bir öğretmen eşi olarak, bunu çok iyi biliyorum. Çocuklarımızı, geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu anlamda, Atakum Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Eğitime ve eğitimciye destek vermek, gelecek adına yaptığımız planlarımızda önemli bir adımdır. Biz de bu adımı atmaktan asla kaçınmıyoruz” dedi.

Atakum İlçesindeki okullar ile sıkı bir iletişim halinde olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri, ülkemizin aydınlık yarınları adına önemlidir. Biz de bu kapsamda, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve okul yöneticilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu anlamda göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, okullarımızda çevre düzenlemesi, bakım-onarım ve yeni tesis kazandırma anlamında 3 Milyon TL’yi aşkın yatırım yaptık. Eğitim bizim için son derece önemlidir. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan ishak taşçı