TEGİAD'dan Etkili İletişim Ve Diksiyon Eğitimi

TAKİP ET

Terme Genç İş Adamları ve Girişimciler Derneği'nce 'Etkili İletişim, Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi' programı düzenlendi.

 Eğitim 15 Temmuz'un simge isimlerinden TRT Spikeri Tijen Karaş tarafından verildi.Terme Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitim programının açılış konuşmasını yapan TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, ''Bugün 15 Temmuz’un simge isimlerinden TRT spikeri Tijen Karaş’la birlikteyiz. Kendisini ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. 15 Temmuz’un 1. yılını geride bıraktığımız bugünlerde böyle bir darbe girişimini şiddetle kınadığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. 

Darbeyi duyduğumuz andan itibaren yaşadıgımız şehirde darbeye karşı olduğumuzu belirten ilk  STK'yız. Üyelerimizden hiç birinin FETÖ ile bağlantısının olmaması hatta soruşturma dahi geçirmemiş olması bu konudaki titizliğimizin göstergesidir. 15 Temmuz gecesi vatanımıza milletimize daha fazla bağlı olmamız gerektiğini bir kez daha gördük. Bizler iş dünyası temsilcileri olarak işimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini vergilerimizi yatırarak daha da fazla başarılı olarak ülkemizi ayakta tutmamız gerektiğini bir kez daha anladık. Bu anlamda üyelerimiz için her konuda belirli aralıklarla düzenlediğimiz eğitim programlarına bir yenisini daha eklemiş olduk. Katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


Ardından TRT Spikeri Tijen Karaş, 'Etkili İletişim, Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi' konularında genç işadamlarına bilgiler verdi.
Terme Genç İş Adamları Derneği'nce düzenlenen eğitim programına, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Refaettin Danacı, Terme İşadamları Derneği (TİAD) Başkanı Muzaffer Karapıçak, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Levent Özden, Karadeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu (KASKEF) Başkanı Merih Kargı, Çarşamba Genç İş Adamları Derneği üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, Tijen Karaş’a günün anlam ve önemine dair plaket takdim etti.