Tekkeköy Belediyesi'nden YKS desteği - Başkan Togar : Ailenizin bir bireyi olarak sizlerin yanındayız

TAKİP ET

Tekkeköy ilçesinde yaşayıp sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi nedeniyle kapanan işyeri çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının 2021 - YKS başvuru ücretleri Tekkeköy Belediyesi tarafından karşılanacak. Başkan Togar, "Çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Eğitime verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren Tekkeköy Belediyesi örnek bir çalışmayada imza attı.  Tekkeköy ilçesinde yaşayıp sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi nedeniyle kapanan işyeri çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının 2021 - YKS başvuru ücretleri Tekkeköy Belediyesi tarafından karşılanacağı öğrenildi. 
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Birlikte başaracağız. Geleceğe adım atacağınız ilk ve en önemli sınavda ailenizin bir bireyi olarak sizlerin yanındayız" mesajını verdi.  

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde ikamet edip sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemi nedeniyle kapanan işyeri çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının 2021 YKS başvuru ücretleri belediyemizce karşılanacaktır. Başvurular 26 Şubat tarihine kadar Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacaktır.
Not: Başvuru yapacak kişilerin yks kayıt belgesini çıktı olarak getirmesi gerekmektedir." dedi. 

Hasan Togar