Tekkeköy Belediyesinden Eğitime Destek

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi Eğitime destek amaçlı köy okullarında eğitim öğretim gören tüm ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı.

Tekkeköy Belediyesi köy okullarında eğitim öğretim gören 978 ilkokul öğrencisine kırtasiye yardımında bulundu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, köy okullarını gezerek öğrencilerle bir bir ilgilenip kırtasiye paketlerini kendi elleriyle dağıttı. Ayrıca öğrencilerin sıkıntılarını ve okulların durumu hakkında da bilgi aldı. Togar ‘ayrıca her yıl düzenli olarak öğrencilere kırtasiye yardımı yapacaklarını söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘geçen hafta birinci sınıfa başlayan öğrencilerimizi ziyaret edip onların mutluluklarına ortak olmuştuk. Şimdi de yeni bağlanan ve köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerimizdeki okullarımızda eğitim öğretim gören ilkokul öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunduk. Bu okullarımız merkeze çok uzak.

Öğrencilerimizde bazı ihtiyaçlarını karşılamak için hafta da bir gün merkeze gidebiliyorlar. Bizde öğrencilere, ailelerine ve eğitimlerine destek olmak amaçlı kırtasiye paketleri hazırladık. Çocukların gözlerindeki ışıltı beni çok etkiledi. Bugünün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim’ dedi