Toptepe İlkokulu Öğrencileri Matematik Oyuncağını Tasarladı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesin'de bulunan Toptepe İlkokulunda matematik derslerini oyunlarla oyuncaklarla işleyerek kalıcı öğrenme sağlamak, matematik dersine olan ilgiyi arttırmak, kendini ifade güçlerini geliştirmek amacıyla "MATEMATİK OYUNCAĞIMI TASARLIYORUM" projesi hazırlandı.

Toptepe ilkokulu öğrencileri, "Matematik Oyuncağımı Tasarlıyorum "proje boyunca hazırladıkları oyuncaklarını sınıflarda oyuncakları ile hem oynadılar hemde matematik dersini severek konuları pekiştirdiler. Öğrenciler tasarladıkları matematik oyuncaklarını muhteşem sergi ile şahlandırdılar. Her öğrenci tasarladığı Matematik oyuncağının nasıl oynandığını konuklara anlattılar.

Haberin Videosu için Tıklayınız


Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR ve Okul Müdürlerinin de katıldığı programda Anne Egitimi kursuna katılan annelere sertikaları verildi. Etkinlikte dolu dolu faaliyetler sergilenirken 3.sınıfların "Atatürk Şarkıları Korosu" 'da çok beğeni aldı. Sergi açılışının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR öğrencilerin hazırladığı materyalleri tek tek inceledi ve nasıl oynandığını çocuklardan dinledi.

Toptepe İlkokulu Müdürü Serkan Koç öncelikle İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Uzunlara katılımı için teşekkür ederken, "Matematik Oyuncağımı Tasarlıyorum "projesinin öncüsü olan 2/C sınıf Öğretmeni Zeliha Canbolat'a güzel fikirleri ve yetenekleri ile matematik oyuncaklarını tasarlayan öğrencilere ve katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Sergi Okul öğretmenleri,öğrenci ve veliler tarafından çok büyük ilgi gördü.

Toptepe İlkokulu Öğrencileri Matematik Oyuncağını Tasarladı