Türk Kızılay'ı Canik Şubesi'nden eğitime destek

TAKİP ET

Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Emrullah Efendi İmama Hatip Orta Okulunda 2 tane özel eğitim sınıfı yapıldı. 2 Aralık Salı günü açılışını yapacağız" dedi.

Sınıfların yapım aşamasında bedenen çalışan emek veren öğretmenler adına Okul Müdür Muammer Çalışıcıya Türk Kızılay’ı adına emeklerinden dolayı plaket takdim etti Okuldaki öğretmenlerle birlikte pasta kesilerek müzik eşliğinde öğretmenler günü kutlandı. Günün anısına 02/03 Aralık ayında Türk Kızılay Haftası adına Samsun spor tarafından tüm sporcuların imzaladığı 3 adet forma Günün anısına Samsun spor forması Okul Müdürüne bağışlandı. 

‘GÖREVİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’
Önemli günlerinde öğretmenlerle birlikte bir olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 de Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günde değerli ve fedakâr öğretmenlerimiz olan Emrullah Efendi İmama Hatip Ortaokulu öğretmenlerimizle birlikte kutlayarak yanlarında olduk. Farklı bir bölge olan Yavuz Selim Mahallesinde eğitim ve öğretim veren öğretmenlerimiz yaz döneminde idarecileri ile birlikte bizim yaptığımız projede bedenen çalıştılar. 2 Aralık'ta engelliler haftasında açılışını yapacağımız 2 tane özel eğitim sınıfının teşrifatında büyük emek verdiler. Zor bir yeri sınıf haline getirdik. Bu gün bu iki sınıfta öğrencilerimizi Genel Merkezimizin desteği ile iyi bir eğitim görmektedirler. Bu özel günde emek veren Öğretmenlerimizin gününü en iyi şekilde kutlamak istedik. Gelecek nesillerimizi yetiştiren eğitimcilerimiz en iyisine layıktır. Okul Müdürümüz Muammer Çalışıcı’ ya TOKİ 2’inci Etap Başkanı Ahmet Şahine, Kuzey Yıldızı Muhtarı Abdullah Kaya’ya verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Köksal ÖNER

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi