Ufku, vizyonu, sevdası büyük bir gençlik yetişmeli

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği İlkadım İlçe Başkanı Ömer Faruk Karaman 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Karaman, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başladığına dikkat çekerek "Merhum Erbakan Hocamız bir ülkenin asıl gücü parası topu tankı tüfeği değil inançlı ve imanlı evlatlarıdır derdi. Bu minvalde bir neslin yetişeceği yeni eğitim öğretim yılı da Pazartesi günü başladı.Ben yeni dönemin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Ufku, vizyonu ve sevdası büyük bir gençliğin yetişmesi gerektiğine vurgu yapan Karaman "Bu neslin yetişmesindeki en büyük pay okullarımız olacaktır. Okullarımızda canla başla çalışan öğretmenlerimiz gençlerimizi geleceğe hazırlayarak ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutacaktır.Gençlerimiz de idealist bireyler olarak her alanda kendilerini geliştirerek kendilerini yarınlara hazırlamalıdırlar." dedi

Bugünün yetişkinlerinin dünün gençleri olduğunu belirten Karaman "Bir önceki nesil üzerine düşeni yapmıştır. Şimdi ise sıra günümüz gençlerindedir. Bugünün yetişkinleri gençlere yerlerini vermek için beklemektedir. O yüzden gençlerimiz mutlaka ve mutlaka değerlerinin farkına varmalıdır. Bu gençliğin yarınlara hazırlanmasında da en büyük görev velilerimize öğretmenlerimize düşmektedir. dedi.

Karaman mesajını şöyle sonlandırdı: "Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin başarısını arttıracaktır.. Bu kutsal mesleğe gönül veren değerli öğretmenlerimizin fedakârca çalıştıklarına inancımız sonsuzdur. Yarınlarımızın mimarı öğretmenlerimizin, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, bu yılın geçen yıldan daha iyi olacağına inanıyor, sağlıklı, başarılı, huzurlu bir ders yılı diliyorum."