Vali Dağlı'dan öğrencilere mesaj, Şimdi sabır zamanı

TAKİP ET

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, öğretmen ve öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Vali Dağlı mesajında, artışa geçen vaka sayılarıyla ilgili uyarıda bulunurken öğretmen ve öğrencilere bu süreçte büyük görev düştüğünü söyledi.

 Vali Dağlı, mesajında Türkiye'nin uzaktan eğitim sürecinde büyük bir başarı gösterdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli öğretmenlerim sevgili öğrenciler, salgın sürecinde ülkemizin uzaktan eğitimde gösterdiği başarı dünyanın takdirini topladı. Bu takdir sizedir. Eylül ayında kademeli olarak başladığımız günlerde okulların pandemi sürecinde en güvenilir yerler yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca vefa sosyal destek gruplarında görev alan öğretmenlerimizin  çabaları kıymetli büyüklerimizin gönlünde yer etmiştir.

 Şimdi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize bir görev daha düşüyor. İlimizde son günlerde yaşanan yaşanan vaka artışının önüne geçmek için lütfen ailenizi ve çevrenizi eş dost dost ve akraba ziyareti yapmamaları ve evden çıkmamaları konusunda uyaralım. İnşallah okullarımız yine açılacak. Özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız.  Şimdi az sabır daha çok dikkat ile tedbir zamanı. Hepinize sağlıklı ve başarılı günler diliyorum."
 

Zülkif Dağlı