VM Medical Park Samsun Hastanesi Öğrencileri Ağırladı

TAKİP ET

Özel Mektebim Koleji Öğrencilerine VM Medical Park Samsun Hastanesi'nden Meslek Tanıtımı Hakkında bilgiler verildi.

 Meslek seçimi kişinin farklı farklı meslekler arasından , kendisine en uygun ve severek yapabileceğini düşündüğü mesleği seçmesidir. Tabi ki bu söylendiği kadar kolay değildir.

Öncelikle seçmiş olduğumuz meslekle ilgili araştırmalar yaparak bizim için uygun olup olmadığını belirlememiz gerekiyor, buna sadece araştırarak değil kariyerinde önemli yerlere gelmiş kişilerden de tecrübeleri ile ilgili bilgiler alarak meslek seçimimize yön verebiliriz.

Mesleğimizi seçtiğimizde yeteneklerimizi, çevremizi, etrafımızdaki kişileri ve ihtiyaçlarımızı da seçmiş oluyoruz. Bu nedenle hayatımızdaki en önemli seçimlerden biri olan meslek seçiminde gerçekten ne istediğimizi bilerek ilerlemeliyiz.
Özel Mektebim Koleji öğrencilerine ziyaretleri esnasında, VM Medical Park Samsun Hastanesi Üroloji Kliniği'nden Op.Dr.Mustafa Çağlar, Genel Müdür Yardımcısı- Kariyer Uzmanı Emel Irmak Atay ve Pazarlama Reklam Müdürü Seda Öztürk meslek tanıtımı kapsamında, mesleğe başlama süreçleri ve tecrübeleri hakkında ufuk açıcı bilgiler verdi. Hastane gezisi esnasında, bilgilendirme soru cevap şeklinde devam etti.

VM Medical Park Samsun Hastanesi Öğrencileri Ağırladı