Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örnek olacak

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, duayen iş insanı Cemal Yeşilyurt'un yaptırdığı lisede incelemelerde bulundu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, duayen sanayici ve hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt'un yaptırdığı Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Togar, "Bu lise örnek olacak" dedi.

ÇALIŞMALARA YAKINDAN TAKİP 
Başkan Togar Tekkeköy İlçesi'nde yapımı süren ve içerisinde 18 derslik, 6 laboratuvar olan Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili çalışmaları yakından takip ederek, yetkililerden bilgi aldı.

YEŞİLYURT'A TEŞEKKÜR
Duayen iş insanı Yeşilyurt'un başta eğitim başta olmak üzere birçok konuya önem verdiğini belirten BaşkanTogar, " Eğitim denince, sağlık denince, spor denince, ibadet denince kısacası iyilik dendiğinde şehrimizde herkesin aklına gelen ilk isim olan çok kıymetli büyüğüm Cemal Yeşilyurt ve ailesi Türkiye ‘de örnek teşkil edecek tarım ve veterinerlik alanında eğitim verecek Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ilçemize, şehrimize hülasa ülkemize armağan ediyor. Bugün temel kazı çalışmalarına bismillah dediğimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz tüm teknolojik alt yapısının yanında 18 derslik, 6 laboratuvar ve diğer tüm donanımlarıyla bir dahaki eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak. Bu ilim irfan yuvasını yapımına başlayan hayırsever Yeşilyurt ailesine ilçemiz, şehrimiz ve şahsım adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar