Yüz yüze hangi dersler işlenecek

TAKİP ET

Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda eğitimde Yüz yüze yapılacak olan 3. aşamada 5. sınıf ve 9 .sınıfda haftada 2 gün okula gidebilecekler. 5. sınıf ve 9 .sınıf haftada 2 kez okula gittiklerinde hangi dersleri görecekler!

Ortaokul 5. sınıflarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri; imam hatip ortaokul 5. sınıflarda ise Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kur’an-ı Kerim ve Arapça dersleri yüz yüze eğitim yoluyla işlenecek.

Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitime yüzde 80'lere yakın bir katılım var
9. sınıf öğrencileri de haftalık ders çizelgelerinde gösterilen ortak, seçmeli ve meslekî derslerin tümünden sorumlu olduklarından dolayı okul yönetimince belirlenen derslerin yüz yüze eğitim yoluyla, bunların dışında kalan derslerin ise uzaktan eğitim yoluyla tamamlamaları gerekiyor.

Veli onayıyla istemeyen gitmeyecek

Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak, öğrencilerin uzaktan eğitim yoluyla desteklenmelerine yönelik tedbirler okul yönetimlerince alınacak.

Yüz yüze hangi dersler işlenecek