Samsun Gıda Fuarı'nda Agromec'e büyük ilgi

TAKİP ET

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen Samsun Gıda 2016 Fuarına katılan Agromec firmasına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda işletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor. Gıda fuarına katılan firmalardan biri olan Agromec de açtığı standla gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 
Gıda fuarının beklentilerini karşıladığını belirten Agromec Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal "Gıda fuarı bizim direk konumuz değil. Ama bir meyve toplama, ağaç budama ilk bizim işimle başlıyor aslında. Bizim ürünlerimiz direk tarıma hitap ettiği gibi gıdaya da hitap ediyor aslında. Biz Samsun'da ilkleri gerçekleştiren bir firma olarak bunda da bir ilki gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Aşırı bir ticare beklentimiz yok. Biz bu tip fuarları markalaşmada bir basamak olarak görüyoruz. Vatandaşların talebi, bilgilendirilme istekleri oldukça yüksek. Ufak tefek satışlarımız da oluyor. Bu fuar beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı" dedi. 

samsun