agromec Karadeniz Bölgesi'ni Diyarbakır'da temsil etti

TAKİP ET

agromec Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, şirketin Diyarbakır Tarım Fuarı 2017'de Karadeniz Bölgesi'nden katılan ilk firma olmaktan gurur duyduklarını belirterek, ''Fuara ziyaretçi akını gerçekleşti. 140 bin civarında ziyaretçi geldi, bölgenin zaten bir nüfusu var. Şehrin tarımla içli dışlı olması da ilgiyi arttırdı'' dedi.

Kemal Zirai Aletler Grubu, 4 bin adet ürün çeşitliliğiyle markalaştırdığı 'agromec' ile Diyarbakır Tarım Fuarı 2017'ye katıldı. agromec markasının kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, ürünlerin fuarda yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

FUARLARA KATILMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Referandumun hemen sonrasında Diyarbakır'a gittiklerini söyleyen Özal, ''Aylar öncesinden karar almıştık ama ilk başta bölgede referandum sonrasında güvenlik konusunda ve ziyaretçilerin fuara ilgisinin olup olmayacağı konusunda çekincelerimiz vardı. Ama seçimden bir gün sonra gittik ve 18-22 Nisan tarihleri arasındaki fuara katıldık. İyi ki katılmışız. Biz Samsun'da yapılan fuarlara zaten katılıyoruz ama Çorum, Amasya, Bursa, Konya, Diyarbakır gibi şehirlerdeki fuarlara da katılmalıyız. Çünkü buralar tarımın kalbi olan şehirler. Bu fuarlarda olmayacaksak nerelerde olacağız? Karadeniz Bölgesi'nden fuara katılan tek firma olarak bölgemizi ve şehrimizi temsil ettik. Bu da bizi ayrıca gururlandırdı ve heyecan kattı. Fuara da ziyaretçi akını gerçekleşti. 140 bin civarında ziyaretçi geldi, bölgenin zaten bir nüfusu var. Şehrin tarımla içli dışlı olması da ilgiyi arttırdı'' ifadelerini kullandı. 

VALİ AKSOY'A TEŞEKKÜR

Diyarbakır'daki bürokrasinin ve işadamlarının agromec'i bir an olsun yalnız bırakmadığını kaydeden Özal, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: ''Samsun'un eski valisi, şu anda da Diyarbakır Valiliği görevini yürüten Hüseyin Aksoy, bir an bizi yalnız bırakmadı. Standımıza ev sahibiymiş gibi gelerek destek oldu. Fuar boyunca ekibime, Valimiz Hüseyin Aksoy'a, TÜYAP Anadolu Fuarlar Müdürü Zafer Alagöz'e, TÜYAP Güneydoğu Fuarlar Müdürü Kadir Baver Paçal'a ile SAMGİAD Başkanı ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç'e bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.''

Agromec