Agromec'ten Samsun ekonomisine ve tanıtımına tam destek

TAKİP ET

Samsun'un ulusal markası agromec, TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla büyük ilgi gördü. Kemal Zirai Alet İş Makine Sanayi, İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, gösterilen ilgi ve alakadan ötürü Samsunlulara teşekkür etti.

İşadamı Osman Özal tarafından 40 yıl önce Samsun’da kurulan Kemal Zirai Alet İş Makine Sanayi, İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'den doğan ve Samsun'dan dünya açılan bir marka haline gelen agromec markasıyla 3 bin noktada hizmet vermeye devam ediyor. 
Kısa sürece yakaladığı başarı hikayesiyle göz dolduran ve herkes tarafından aranan bir marka haline agromec TÜYAP Samsun EV’leniyoruz Fuarı’nda açtığı stantla bir kez daha yoğun ilgiyle karşılaştı. 

Samsun'dan dünyaya hizmet

Gösterilen yoğun ilgi ve alakaya teşekkür eden Kemal Zirai Alet İş Makine Sanayi, İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, “Genel Müdürümüz Salih Özal ile agromec olarak, "halkımız neredeyse biz oradayız" felsefesiyle yola çıktık. Zirai Aletler ve İş Makinesi ürün çeşitliliğiyle Samsun'dan dünya ya hizmet veriyoruz. agromec markası kısa süre içinde yerel ve ulusal da en fazla tanınır marka haline geldi. Burada Samsunlu hemşehrilerimizin de bizlere olan desteği büyük. Bizlere olan güven, ilgi ve alaka için halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Desteğimiz sürecek

Samsun ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamak adına tüm fuarlara katılmaya gayret gösterdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, "Bu anlamda Samsun’da gerçekleştirilen tüm fuarlarda yerimizi almaya çalışıyoruz. TÜYAP Samsun EV’leniyoruz Fuarı’nda da açtığımız stantla yine ürünlerimizi tanıtma imkanı bulduk. Yeni görsellerimizle sunumlarımızı yaptık. Promosyonlarımızı, hediyelerimizi verdik. Fuara katılım bizleri son derece memnun etti. Beklediğimizin üzerinde bir hareketlilik oldu. İnşallah önünümüzdeki fuarlarda da yerimizi alarak katkımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.