Ahlatcı Holding Havza'ya yatırım yapacak!

TAKİP ET

Ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olan ve bir çok sektörde faaliyet gösteren Ahlatcı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve İş insanı Ahmet Ahlatcı  bir süre  Havza Kaymakamlığında Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Erkan Acar ile bir süre görüştüler.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile beraberindekiler   Havza Organize Sanayi Bölgesinde saha incelemesi yaparak burada OSB hakkında Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Erkan Acar’dan bilgiler aldılar.

İncelemede Samsun Valisi Zülkif Dağlı Havza OSB'nin 5. Bölge teşviklerinden yararlandığını ve yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ise; “Havza OSB bizim için önemli. Burada yapılacak her yatırım hem ülke ekonomisine katkı hem de istihdama katkı olacaktır.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’de; “Havza için OSB umut demek, iş demek, ekmek demek. Bizlerde bu bilinç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ahlatcı Holdingin ilçemize yatırım yapması gücümüze güç katacaktır.”dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise; “Konumu ile bir çok avantajı olan OSB’miz yapılan son değişiklikler ile 5. Bölge teşvik kapsamına alındı. Bu da yatırımcılarımız için önemli bir fırsat. Ahlatcı Holding gibi ülkemizin önemli bir kuruluşunun Havza OSB’de yatırım yapması bizim için prestij ve onur kaynağı olacaktır.”dedi.