Akçansa Karadeniz Bölgesi çalışanları 'Yıllık İletişim Toplantısı'nda buluştu

TAKİP ET

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa; Samsun'da gerçekleştirdiği 'Yıllık İletişim Toplantısı'nda, 2018 yılına ait performansını ve 2019 yılına ilişkin hedef ve projelerini çalışanlarıyla paylaştı.

Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, Akçansa’nın 2018 yılında yurt içinde ve faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda başarılı bir performans ortaya koyduğunu söyledi ve “Bu başarıda, tüm Akçansa çalışanlarının payı var. Şimdi önümüzde yeni projeler ve başarılar bizi bekliyor” dedi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2018 yılına ait performansını ve 2019 yılına ilişkin hedef ve projelerini çalışanlarıyla paylaşmak amacıyla Samsun’da ‘Yıllık İletişim Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar ve Akçansa yönetim ekibinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şirketin 2018 yılındaki performansı ve 2019 hedefleri çalışanlarla paylaşıldı. Toplantı bitiminde 5, 10, 15, 20 yıllık kıdemli Akçansa çalışanlarına plaketleri takdim edildi.

Samsun Sheraton Hotel’de gerçekleşen ‘Yıllık İletişim Toplantısı’nda ünlü şarkıcı Ziynet Sali de sahne alarak Akçansalılarla unutulmaz bir akşam yaşattı.

Zenar: “Tüm çalışmalarımızın odak noktasında ‘insan’ yer alıyor”

Akçansa’nın tüm çalışmalarının odak noktasına ‘insan’ıkoyduğunu belirten Umut Zenar, “Akçansa olarak, ‘insan’a verilen değerin iş performansını doğrudan etkilendiğinin bilincindeyiz. Akçansa’nın başarısının arkasında, tüm Akçansa çalışanlarının payı var. Şimdi önümüzde yeni projeler ve başarılar yine hep birlikte bizi bekliyor” dedi.

En Beğenilen Şirket Akçansa

Akçansa ZENNA Araştırma ve Danışmanlıkile Capital Dergisi işbirliğiyle düzenlenen İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri organizasyonunda bu yıl da sektöründe “En Beğenilen Şirket” seçilerek zirvedeki konumunu tescilledi.

Akçansa