ASİAD Başkanı Eda Ersoy: STK'ların önemi her geçen gün artıyor

TAKİP ET

Ankara Sanayici ve İş AdamlarıDerneği (ASİAD) 15. Dönem 4. Yönetim Kurulu toplantısı yeni adresi Tepe Prime'da gerçekleştirildi.

Türkiye gündeminin değerlendirildiği ve bilgi alışverişinde bulunulduğu Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu toplantısı ASİAD Başkanı Eda Ersoy'un başkanlığında yeni adresi Tepe Prime'da yapıldı.

ASİAD yeni adresinde ilk toplantısını yaptı​
Dernek işleyişi ve yeni düzenlemelerle ilgili bilgi paylaşımının da yapıldığı toplantıda konuşan ASİAD Başkanı Eda Ersoy, birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak şunları söyledi:
"Bizler işadamı olarak farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ancak devletimiz söz konusu olduğunda birlik ve beraberlik ruhunu en iyi şekilde sergilemeliyiz. Bu kapsamda STK'ların önemi her geçen gün artıyor. Biz de ASİAD olarak yeni iş döneminde yeni projelerle beraber daha aktif bir rol oynayacağız. Derneğimize katılacak olan yeni üyelerimizle beraber dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz."
Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında yeni projeler ile ilgili kararlar alınırken derneğin işleyişle ilgili öneriler tartışıldı.
Toplantının bitiminde pasta kesilirken, 2 Ekim’de Bilkent Otel’de gerçekleşecek törenle dünya evine girecek olan Başkan Eda Ersoy, üyelerin tebriklerini kabul etti.

ASİAD Başkanı Eda Ersoy