Başkan Gömeç Başbakan Yıldırım ile biraraya geldi

TAKİP ET

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, TUGİK yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Dolmabahçe Başbakanlık çalışma ofisinde Başbakan Binali Yıldırım'ın işadamlarına verdiği iftar davetine katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım  İstanbul Dolmabahçe Başbakanlık çalışma ofisinde işadamlarına iftar yemeği verdi.


      Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, TUGİK yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başbakan Yıldırım'ın davetine katıldı. 
Türkiye genelinden de işadamlarının katıldığı davette Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük Bakanı Bülent Tüfekci’de hazır bulundu.

SAMSUN'A SELAM GÖNDERDİ
Yemek sonrası Başbakan Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çekinen ve sohbet etme imkanı bulan Başkan Gömeç , "SAMGİAD'ı, Samsun umuzu ve TÜGİK ailemizi iftar programında misafir eden Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
       Başbakan Yıldırım'ın gelecek için çizdiği ekonomik ve ticari vizyonun kendilerini ziyadesiyle heyecanlandırdığı dile getiren Başkan Gömeç, "Davette görüşme fırsatı bulduğumuz birbirinden kıymetli Türkiye ekonomisine yön veren işadamları, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu ile de Samsun için önemli istişarelerde bulunduk.
       Sayın Başbakanımız Binali Beyin Samsun halkına selamlarını iletmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. 

Savaş Gömeç