Başkan Murzioğlu meclis üyelerine teşekkür etti

TAKİP ET

Samsun TSO'nun 2019 yılının faaliyet raporu ve kesin gelir-gider bilançosu Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kabul edildi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kendilerine verdikleri destekten dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

Samsun TSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Halük Akyüz Başkanlığı’nda Davut Altan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. 
Yılın ilk toplantısında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iki toplantı arasında yürüttükleri çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi.


Başkan Murzioğlu, "Gelirimiz, 11 milyon 277 bin 363 lira, giderimiz ise 7 milyon 664 bin 100 lira olarak gerçekleşmiştir. Ayrıca odamız bünyesinde birçok faaliyet yaptık. Odamızın şirket ortağı olduğu Samsun Lojistik Merkezinin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Şirketin hizmet çeşitliğinin artırmak adına Cazibe Merkezlerine Yatay Kapalı Depo Yapım Projesi'ni oda olarak sunduk, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansından kabul yazısı geldi. Önümüzdeki günlerde projeyi imza altına alıp uygulama sürecine başlayacağız. Samsun Metal Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik. A kalite hizmet anlayışımızın en önemli denetim mekanizması olan akreditasyon sistemine ilişkin kurul toplantısını gerçekleştirdik" dedi.


Ardından da Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, 2019 yılı kesin gelir-gider bütçesi hakkında açıklamalarda bulundu.
Yapılan oylamada 2019 yılı yönetim kurulu faaliyetleri oy birliği ile ibra edildi. 
Toplantıda ayrıca, 2019 yılının faaliyet raporu ve kesin gelir-gider bilançosu da oy birliği ile kabul edildi. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kendilerine verdikleri destekten dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. 

Samsun TSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı