Başkan Murzioğlu: Yerli otomobil Samsun'un üretilmesini çok istiyoruz

TAKİP ET

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu'ndan heyecanlandıran yerli otomobil açıklaması...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yerli-milli otomobil fabrikasının Samsun'da kurulması ile ilgili babayiğitlere yer gösterdiklerini açıkladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yerli ve milli otomobilin yapımı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murzioğlu, yerli otomobil ile ilgili heyecanlandıran açıklamasında, "Yerli otomobil Samsun'un üretilmesini çok istiyoruz" dedi.

STSO Başkanı Murzioğlu, yerli-milli otomobil fabrikasının Samsun'da kurulmasını çok istediklerini belirterek, "Yerli ve milli otomobili yapacak olan babayiğitleri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Açıklanan bu babayiğitlere yerli otomobil fabrikasını Samsun'da kurmaları için bir kaç tane yer gösterdik. Bunlardan biri Havza Organize Sanayi Bölgesi. Havza Organize Sanayi Bölgesinde, yerli otomibl fabrikasının kurulması ile ilgili geniş bir alan var. Sonuçta bu kararı, yerli otomobili yapacak olan babayiğitler verecek. Biz Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yerli otomobil fabrikasının Samsun'da kurulması için gereken çalışmayı yaptık ve otomobili üretecek olan babayiğitlere Samsun'dan yer gösterdik. Elbette ki bu otomobilin Samsun'da üretilmesini çok isteriz. Dediğim gibi bu kararı verecek olan, yerli otomobili yapacak olan babayiğitler" dedi.