Başkan Özden: KOBİ'lerde 5 Nokta eğitimi ticaretimize önemli katkı sağlacak

TAKİP ET

Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent özden, stratejik ortağı oldukları 'KOBİ'lerde 5 Nokta eğitimi' adlı AB projesi'nin CV'lerine önemli bir katkı sağlayacağını ticaretlerine etkisinin büyük olacağını söyledi.

Samsun Genç İşadamları Derneği’nin (SAMGİAD) stratejik ortağı olduğu “KOBİ’lerde 5 Nokta eğitimi” adlı AB projesi kapsamında otel North Point de eğitim programı gerçekleştirildi. 

Toplantının açılış sunumunu yapan SAMGİAD Başkan Yardımcısı Savaş Gömeç program akışını sundu ve konuşmacıları takdim etti.

Samsun'daki KOBİ’lere Koçluk Eğitimi Projesinin koordinötürü Doç. Dr. Fevzi Serkan Özdemir, yaptığı konuşmasında iş adamlarının sezgi ve tecrübeleri ile işlerini bir noktaya kadar büyütebileceklerini sonrasında ise büyümek için işlerini bilim ile desteklemek zorunda olduklarını söyledi. 

Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent Özden ise gerçekleştirilen programın amacı ve sağlayacağı katkılar ile bir konuşma yaptı.

Başkan Özden, "Bizim SAMGİAD olarak misyonumuz üyelerimize karşı sorumluluğumuz, şehrimize karşı sorumluluğumuz ve sosyal sorumluluk projeleri ile insanlığa, toplum hayatına karşı sorumluluğumuzdur. Bu 3 misyon üzerine kurulan bir dernek olduk ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz.

Derneğimiz, Samsun ‘un bölgesel ve ulusal ölçekteki gelişimine katkı sağlayacak her türlü siyasi , idari , sosyal  ve ekonomik unsurlarla işbirliği yapar , projeler geliştirir , destek verir ve yeni yatırımcı bulma konusunda bizzat rol üstlenir ve Üyeleri olan sanayi ve iş adamlarının eğitim ve bilgilerini artırmak amacı ile her türlü seminer , konferans , panel , ve toplantılar tertip eder.

Yüze yakın üyemiz 3 bin çalışanımız ile ilimize katma değer sağlıyoruz. Bu yapılan program bizlerin CV'sine önemli bir katkı sağlayacak. İşimize ve ticaretimize etkisinin büyük olacağına inandığımız KOBİ'lerde 5 Nokta Koçluk Eğitimi'nin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından OMÜ İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba Bekiş “KOBİ’lerde Öğrenme, Gelişme ve Büyüme Aracı Olarak Koçluk”, Gazi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güler Sağlam Arı, “KOBİ’lerde Karar Alma ve Stratejik Yönetim”, Gazi Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Baş, “KOBİ’lerde Pazarlama ve Satış Koçluğu” ve OMÜ İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fevzi Serkan Özdemir de “KOBİ’lerde Muhasebe ve Finans Koçluğu” konularında sunumlar yaparak katılımcıların sorularına cevap verdiler. 


Levent Özden