Başkan Öztekin: İş insanlarına yönelik projelerimiz var

TAKİP ET

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanlığı'na seçilen başarılı genç iş insanı Onur Öztekin, "Genç girişimci arkadaşlarla ilgili projelerimiz var. İnşallah bunları kısa dönemde hayata geçireceğiz. Bunun sözünü üyelerimize de verdik. Genç girişimcilere de, genç iş insanlarına da her zaman kapımız açık" dedi.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda Onur Öztekin, 110 üyenin oy kullandığı seçimde 78 oy almış ve derneğin yeni başkanı olmuştu. Samsun Canlı Haber TV'ye özel  açıklamalarda bulunan başarılı iş insanı Onur Öztekin,  iş insanlarına yönelik projelerinin olduğunu söyledi. 

İŞ DÜNYASI İLE BİRARADA OLACAĞIZ
Yeni bir yönetimle güzel bir sinerji oluşturduklarını belirten Başkan Öztekin, "Derneğimizde daha önce yönetim kurulunda görev aldım. Ayrıca 3.5 yıl boyunca da saymanlık görevini yürütttüm. Bu dönemde sağolsunlar arkadaşlarımın desteğiyle başkanlığa aday oldum ve seçildim. Gayet güzel ve demokratik bir ortamda derneğin tarihinde ilk defa bir sandıklı bir seçimle genel kurul gerçekleştirdik. İki yıllık bir görev sürecimiz. Bu zamana kadar edindiğimiz tecrübelerle eski ve yeni arkadaşlar yeniden birleştik, güzel bir sinerji ile güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. İnşallah yeni heves ve heyecanla daha çok iş dünyası ile bir arada olabileceğimiz,  şehrimiz için, ülkemiz için nerede ne yapılması gerekiyorsa bununla dertlenen ekip olarak inşallah güzel bir dönem geçireceğiz. Ben kendini yenileyen, çalışan, sektörde öncülük etmek için uğraş veren firmaların her sene başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ekonomik olarak da çok karamsar bakmamak gerektiğini, ne kadar olumlu bakarsak o kadar da olumluya gideceğimizi düşünenlerdenim" diye konuştu.

SAMSUN'A DOKUNULACAK
SAMGİAD ve Samsun için çalışacaklarını ifade eden Öztekin,"Samsun'a ve bu bölgenin insanına dokunabilmek, geleceğimiz olan gençlerimizin refah seviyesinin yükseltilmesi, gençlere daha yaşanılabilir bir şehir ve bir ülke bırakmak için çalışacağız. Ötekileştirmeyen bir yaklaşım sergileyeceğiz. Bu anlamda pek çok projemiz var. Daha çok ailelerle birarada olduğumuz, daha çok iş dünyası ile bir arada olduğumuz ve daha çok üyelerimize katma değer sağlayacağımız projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 

CİDDİ PLANLARIMIZ VAR
2020 yılında güzel çalışmalarının olacağının altını çizen Başkan Öztekin, "Genç girişimci arkadaşlarla alakalı bu dönem projelerimiz var. Biz göreve yeni geldiğimiz için inşallah bunları kısa dönemde hayata geçireceğiz. Bunun sözünü üyelerimize de verdik. Bizim genç girişimcilere de, genç iş insanlarına da her zaman kapımız açık. Her zaman ve her konuda bizimle irtibata geçebilirler. Bizim de onlarla irtibata geçmek için üniversitelerimizle oradaki meslek kulüplerimizle ciddi planlarımız var. 2020 yılının şimdiden hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ticari ve ekonomik olarak da ülkemiz ve devletimiz için inşallah güzel bir yıl olur diye umut ediyorum" dedi.

Samsun Gazetesi