Başkan Savaş Gömeç: Gıda fuarı bizlere tecrübe kazandırdı

TAKİP ET

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen Samsun Gıda 2016 Fuarı'nı değerlendiren SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, "Bu fuar bize çok büyük tecrübeler kazanma imkanı sundu" dedi.

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından, Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü öncülüğünde hazırlanan 'Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda işletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı'na Samsun Genç İş Adamları Derneği(SAMGİAD) de katıldı.

GÖMEÇ: FARKINDALIĞI YAŞADIK

Fuarın çok iddialı başladığını ifade eden SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, "TÜYAP Fuarcılığının bu fuar merkezini değerlendirmesiyle birlikte Samsun her sektörden ilklerini yaşıyor. İlk gıda fuarı olmasına rağmen iddialı başladı. İlk gün çok güzel bir açılış programı gerçekleşti. Raylı sisteminde buraya kattığı enerjiyle bu farkındalığı diğer fuarlara göre yaşamaya başladık. Ben de herkes gibi bu fuara tüm Karadeniz halkını davet ediyorum" dedi.

'EKSİKLERİMİZİ BELİRLİYORUZ...'

Sektör ayırmaksızın her fuarda bulunma gayretinde olduklarını belirten Gömeç, "Şehrimizle alakalı her konuda nasıl yardımcı ve destek olabiliriz, bir adım daha ileri gidebiliriz bunu araştırıyoruz. Üyelerimizle birlikte burada yer almak ve değerlendirmelerde bulunmak bizim için de çok önemli etki yaratıyor. Eksiklerimizi, fazlalarımızı, artılarımızı burada sıcağı sıcağına genç iş adamları olarak belirleyebiliyoruz" diye konuştu.

 Samsun Haber. TC

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç